Teatr plenerowy: renowacja schodów na skarpie i przyległej alei parkowej

Dwie duże aleje parkowe przecinają się, jedna biegnie wzdłuż amfiteatru. Ze względu na zły stan techniczny i uszkodzenia erozyjne konieczny jest ich remont w celu zapewnienia bezpieczeństwa i dostępności: przebudowa poprzecznej alei parkowej wraz z odwodnieniem (powierzchnia 498 m²) oraz remont schodów przy amfiteatrze (190 m²) do domu zdrojowego „Podhale” wraz z nadbudową i balustradami.



X

Durch die weitere Nutzung der Seite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen

Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf "Cookies zulassen" eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen. Wenn du diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwendest oder auf "Akzeptieren" klickst, erklärst du sich damit einverstanden.

Schließen