Umbau der Parkallee und des Parkplatzes ab dem Kurhaus Marta

Remont dwóch alei parkowe z zatokami i ścieżkami

Dwie duże aleje parkowe krzyżują się, jedna prowadzi do amfiteatru. Z uwagi
na zły stan techniczny oraz erozję alei konieczny jest ich remont celem
zapewnienia bezpieczeństwa i możliwości przejścia. Należy również zapewnić
przejście bez barier dla osób. Nawierzchnia oraz podbudowa muszą zostać
wymienione na długości 1060 m². Należy również wyremontować schody
przy amfiteatrze (190 m²): nawierzchnia i balustrady. W toku prac do parku
zostanie zakupionych 29 ławek i 20 koszy.

Przed zastosowaniem środka

Przebudowa alei parkowej i parkingu od sanatorium Marta - 2

Zgodnie ze środkiem



X

Durch die weitere Nutzung der Seite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen

Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf "Cookies zulassen" eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen. Wenn du diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwendest oder auf "Akzeptieren" klickst, erklärst du sich damit einverstanden.

Schließen